• Johan Gustav Båhl

    666, the number of kugo..:)Å gå opp til denne toppen går veldig greit. Lettest er å starte ved skytebanen i Skibotn, gå rett opp, og bestige toppen bak:)

  • Johan Gustav Båhl

    666, the number of kugo..:)Å gå opp til denne toppen går veldig greit. Lettest er å starte ved skytebanen i Skibotn, gå rett opp, og bestige toppen bak:)

  • Konradjohnsen

    Start ved Olderelv camping hvor merkingen begynner.( jeg fikk parkere ved resepsjonshuset-hyggelig dame)Man krysser Olderelva ved Hengen og fortsetter oppover på høyre side av elva til Sledo.Delvis sti vidre mot den bratte,sydvendte Adjetnjunne hvor man tar venstresving og så opp på platået-derfra plankekjøring til toppvarden.Bakom varden møter man det berømte hakket – og bak der står selve toppen og holder på sine ca.50 høydemeter.Alle «vanlige» snur ved varden,men et par vante fjellfolk med tau vil nok komme seg vidre.Kan det være en alternativ rute å starte et stykke inne i Skibotndalen og komme opp på baksiden for å unngå hakket ? Det er kanskje denne løsningen Johan Gustav Båhl er inne på i sitt årsgamle forslag.