• Konrad Johnsen

    Hei igjen – jeg tok denne turen i dag med start fra Bjørkåsen i Kirkesdalen kl.11.00. Kjørte helt opp til gården- på egen risiko (ikke vanskelig).Fulgte den greie stien mot Lappskardet,og fulgte de åpne feltene til jeg fikk kontakt med den nord-syd gående flombekken ( tørr nå),og så rett opp – godt fremkommelig.Etterhvert fikk jeg øye på høyde 1201 med godt synlig varde,og da var det greit å finne det vardeløse topp-punktet.Brukte 5.min på å bygge en liten vard-unge.Ellers er det å si at tåken ikke ville slippe taket – ellers hadde jeg tatt Gråfjellet – 1480 moh – i samme farta -på en relativt god dag for meg.Her har du to topper på en 6-timers tur….
    PS.Fint bilde i Folkebladet i dag – Håper Nye Troms følger opp i morra -kanskje..

  • Konrad Johnsen

    Hei igjen – jeg tok denne turen i dag med start fra Bjørkåsen i Kirkesdalen kl.11.00. Kjørte helt opp til gården- på egen risiko (ikke vanskelig).Fulgte den greie stien mot Lappskardet,og fulgte de åpne feltene til jeg fikk kontakt med den nord-syd gående flombekken ( tørr nå),og så rett opp – godt fremkommelig.Etterhvert fikk jeg øye på høyde 1201 med godt synlig varde,og da var det greit å finne det vardeløse topp-punktet.Brukte 5.min på å bygge en liten vard-unge.Ellers er det å si at tåken ikke ville slippe taket – ellers hadde jeg tatt Gråfjellet – 1480 moh – i samme farta -på en relativt god dag for meg.Her har du to topper på en 6-timers tur….
    PS.Fint bilde i Folkebladet i dag – Håper Nye Troms følger opp i morra -kanskje..