• Konrad Johnsen

    Tirsdag 2.mars fikk jeg endelig start på vinterturene – utenom Senja.Siden jeg gikk solo,og i tillegg var litt usikker på snøforholdene,dro jeg helt til Selnes og startet derfra i 11-tida.Den første timen var sterkt preget av kratt og mye pudder-tungt. Men så ble det kremforhold helt til skolten-siste halvtimen til fots- ujevne forhold de siste 200 h.meterne,men trygt.Returen ble en fin opplevelse- særlig den lange kjøreturen midtveis-noe plagsomt igjen på slutten.Etter 4 timer var jeg – godt fornøyd -på tur til Vollan gjestestue der man får kaffe og bløtkake bl.a. Hele «ekspedisjonen» tok faktisk ca. 10 timer . ja,ja, hvorfor ikke – tror faktisk fremdeles jeg er sånn noenlunde klar i toppen, men man kan jo lure…….

  • Konrad Johnsen

    Tirsdag 2.mars fikk jeg endelig start på vinterturene – utenom Senja.Siden jeg gikk solo,og i tillegg var litt usikker på snøforholdene,dro jeg helt til Selnes og startet derfra i 11-tida.Den første timen var sterkt preget av kratt og mye pudder-tungt. Men så ble det kremforhold helt til skolten-siste halvtimen til fots- ujevne forhold de siste 200 h.meterne,men trygt.Returen ble en fin opplevelse- særlig den lange kjøreturen midtveis-noe plagsomt igjen på slutten.Etter 4 timer var jeg – godt fornøyd -på tur til Vollan gjestestue der man får kaffe og bløtkake bl.a. Hele «ekspedisjonen» tok faktisk ca. 10 timer . ja,ja, hvorfor ikke – tror faktisk fremdeles jeg er sånn noenlunde klar i toppen, men man kan jo lure…….