• Konrad Johnsen

    Her kommer et tips som vil kunne lede deg til fire topper fra samme utgangspunkt nemlig gården Tverelvnes. Kjør til Heia og vidre mot Skjold til gården Soltun – derfra nordover helt til enden av Fjellf.v. og vidre etter gårdsvei forbi Rotli og så til Tverrelvnes.Jeg var på Hattagaisi 20.juli -08,men valgte nok ikke den enkleste ruta opp skardet øst av Akselfj. På ski er det bare å følge kraftlinja rett øst -lang,kjedelig fottur- forbi hytta på høyre hand og vidre opp skardet østover til ca. 1000 moh.Herfra skulle toppen være lett tilgjengelig-også på ski.Likjefjellet ligger da også foran dine føtter-en nydelig skitur.Fra startp. er Rismålstinden også grei langs Rundfjellet og rett til topps.Litt kronglet på slutten,men sikkert også relativ grei på ski.Besøkte R.t. 4 aug. i år. Det ser også ut som om Botnskardtindan greiest kan nåes fra samme startplass.
    God jul og god tur – hilsen kojo

  • Konrad Johnsen

    Her kommer et tips som vil kunne lede deg til fire topper fra samme utgangspunkt nemlig gården Tverelvnes. Kjør til Heia og vidre mot Skjold til gården Soltun – derfra nordover helt til enden av Fjellf.v. og vidre etter gårdsvei forbi Rotli og så til Tverrelvnes.Jeg var på Hattagaisi 20.juli -08,men valgte nok ikke den enkleste ruta opp skardet øst av Akselfj. På ski er det bare å følge kraftlinja rett øst -lang,kjedelig fottur- forbi hytta på høyre hand og vidre opp skardet østover til ca. 1000 moh.Herfra skulle toppen være lett tilgjengelig-også på ski.Likjefjellet ligger da også foran dine føtter-en nydelig skitur.Fra startp. er Rismålstinden også grei langs Rundfjellet og rett til topps.Litt kronglet på slutten,men sikkert også relativ grei på ski.Besøkte R.t. 4 aug. i år. Det ser også ut som om Botnskardtindan greiest kan nåes fra samme startplass.
    God jul og god tur – hilsen kojo