• Konrad Johnsen

  Hei- og gratulerer med den flotte nettsida som du har startet.Bor på Vesterfjell (Senja),men vi har jo bare en eneste tusenmeter på øya,så jeg har vært nødt til å bevege meg mye rundt i nærområdet,men også B.fjord,innlandet og lenger sør i fylket . Jeg har nå 46 topper over 1000 meter på lista mi. Jeg besøkte Høgfj. den 30.juli i sommer- en fin og grei tur som forøvrig tilhører topp-programmet i Salangen.Ruta: Sjøvegan – vidre mot Lavangen-til høyre mot Lavangsnes og Startstedet Håkavika.Bra merking opp skardet mot sør.Etter en time har du oversikt Samme oppgang til Reitetindan, ruta sier seg sjøl. Du bør runde Høgfj. ved en nordøstlig bevegelse og toppe fra sør – i grove trekk etter merkinga.Skavneskollen: Dra til Soløy i Lavangen og vidre til
  Gamvik- hvorfra traseen er merket Dette er en liten honnør til deg-med takk for et prima hjelpemiddel du har utviklet ,og ikke minst i respekt for dine ambisjoner.Jeg bidrar gjerne senere-hvis jeg kan…….

  med vennlig hilsen kojo fra Senja

 • Konrad Johnsen

  Hei- og gratulerer med den flotte nettsida som du har startet.Bor på Vesterfjell (Senja),men vi har jo bare en eneste tusenmeter på øya,så jeg har vært nødt til å bevege meg mye rundt i nærområdet,men også B.fjord,innlandet og lenger sør i fylket . Jeg har nå 46 topper over 1000 meter på lista mi. Jeg besøkte Høgfj. den 30.juli i sommer- en fin og grei tur som forøvrig tilhører topp-programmet i Salangen.Ruta: Sjøvegan – vidre mot Lavangen-til høyre mot Lavangsnes og Startstedet Håkavika.Bra merking opp skardet mot sør.Etter en time har du oversikt Samme oppgang til Reitetindan, ruta sier seg sjøl. Du bør runde Høgfj. ved en nordøstlig bevegelse og toppe fra sør – i grove trekk etter merkinga.Skavneskollen: Dra til Soløy i Lavangen og vidre til
  Gamvik- hvorfra traseen er merket Dette er en liten honnør til deg-med takk for et prima hjelpemiddel du har utviklet ,og ikke minst i respekt for dine ambisjoner.Jeg bidrar gjerne senere-hvis jeg kan…….

  med vennlig hilsen kojo fra Senja

 • Setter pris på «ruter» på toppene i «sør», da jeg som du ser for det meste har holdt meg i mitt nærområde. Til mitt forsvar skal det sies at jeg ikke fikk topplisten før i slutten av Juli i år:) Før det hadde jeg ingen ambisjoner utenom å komme på flest mulig fjell i nærområdet mitt.

 • Setter pris på «ruter» på toppene i «sør», da jeg som du ser for det meste har holdt meg i mitt nærområde. Til mitt forsvar skal det sies at jeg ikke fikk topplisten før i slutten av Juli i år:) Før det hadde jeg ingen ambisjoner utenom å komme på flest mulig fjell i nærområdet mitt.