• Konradjohnsen

    Besøkte Lofttinden i dag ( Flott navn – mange nok Rundfjell) Vel 2 timers kjøring til Øse-tok til høyre ved Storvatnet og fulgte en skrøpelig vegstubbe til endes ( Høgbakken ) Kryssa Øsevatnet, og gikk rett på 700 hm- ganske bratt,tungt men veldig stabile snøforhold, så turen var helt trygg , selv om jeg i starten var noe skeptisk. Jeg hadde jo tenkt å ta Stortinden i samme slengen, men dårtig sikt og
    tiltakende nedbør ble for tøft for en enslig pensjonist. 3 timers tur , men 4,5 t med foten på gasspedalen — ja,ja sånt må man tåle.Fjellsida krevde sitt – så jeg trengte egentlig et massasje-institutt da jeg var med bilen, men det nærmeste jeg kom var ei dame som rista golvtepper fra ei hytteveranda. OK – alt gikk bra -nå blir det elgsteik…….. ( kart : Gratangsbotn )