• Konrad Johnsen

  Tok denne turen i dag -åleine – bli kjent tur- 3,5 t.
  Kartbl. 1432 11 Bones.Kjørte E6 – Salangsdalen – til kryss mot Bones-og vidre 3-400 m til stien vest av kr.linje.Bra parkering-og viktigst-greit skuterspor helt opp til ca. 500 moh-hvor Jørenskardet vider seg ut. Da har man god oversikt Holdt t.v. for kr.linja i nydelig terreng. Jeg valgte å gå mellom høyde 982 og målet,sneia innom skyte-feltet og tok toppen fra vest-for å være sikker.Enkelt og trygt.Returen ble en drøm – der skiene gjorde jobben – veldig gode snøforhold.Eriksfjellet kan nok kombineres med dette massivet-og Blåfjellet(t.h.) for kr.linja-kanskje…
  Dessuten er det jo Snøhetta som er » sjefen» i dette terrenget.Med to biler kan man nok vurdere å starte helt inne ved Bones – og kombinere -men returen bør legges gjennom Jørenskardet-særlig på ski..God fornøyelse.

 • Konrad Johnsen

  Tok denne turen i dag -åleine – bli kjent tur- 3,5 t.
  Kartbl. 1432 11 Bones.Kjørte E6 – Salangsdalen – til kryss mot Bones-og vidre 3-400 m til stien vest av kr.linje.Bra parkering-og viktigst-greit skuterspor helt opp til ca. 500 moh-hvor Jørenskardet vider seg ut. Da har man god oversikt Holdt t.v. for kr.linja i nydelig terreng. Jeg valgte å gå mellom høyde 982 og målet,sneia innom skyte-feltet og tok toppen fra vest-for å være sikker.Enkelt og trygt.Returen ble en drøm – der skiene gjorde jobben – veldig gode snøforhold.Eriksfjellet kan nok kombineres med dette massivet-og Blåfjellet(t.h.) for kr.linja-kanskje…
  Dessuten er det jo Snøhetta som er » sjefen» i dette terrenget.Med to biler kan man nok vurdere å starte helt inne ved Bones – og kombinere -men returen bør legges gjennom Jørenskardet-særlig på ski..God fornøyelse.