• Konrad Johnsen

    Var på bytur til Harstad i dag,og benyttet da anledningen å besøke Sætertinden.Startsted er Sandtorg (idrettsparken) ca. 10 km sørvest av Tjeldsundbrua.Man ser jo nesten hele ruta fra st.stedet,så den saken er enkel.Dessuten er de markante mastene på slutten gode vegvisere. Etter sol og mildvær i går hadde det blitt ganske hardt og ekkelt fra ca. 800 moh. Det ble derfor fottur på meg de siste 300 h.m., men traseen / turen er jo egentlig enkel any way….. selv for gamle folk. Mye spor – og en del folk i farta.

  • Konrad Johnsen

    Var på bytur til Harstad i dag,og benyttet da anledningen å besøke Sætertinden.Startsted er Sandtorg (idrettsparken) ca. 10 km sørvest av Tjeldsundbrua.Man ser jo nesten hele ruta fra st.stedet,så den saken er enkel.Dessuten er de markante mastene på slutten gode vegvisere. Etter sol og mildvær i går hadde det blitt ganske hardt og ekkelt fra ca. 800 moh. Det ble derfor fottur på meg de siste 300 h.m., men traseen / turen er jo egentlig enkel any way….. selv for gamle folk. Mye spor – og en del folk i farta.