• Konradjohnsen

    Ikke så greit for en pensjonist å kombinere swing,røntgen og topptur,men jeg rakk nå en «liten» topp likevel Utg.pkt. var tettstedet Grov i Grovfjord kom. Park. ved CIA- butikken / Grovfjord Mek. Verksted. Jeg fant-etter litt om og men – stien vest for Mølnelva ( merket blå),men den ledet til en gapahuk – litt på avveie.Måtte holde mer mot øst for å unngå det bratte partiet – da var alt enkelt.Vidre er det lett match å fortsette til Keipen- og antagelig deretter til Tinden.Returen langs Roabanjunne og Ramfløya er er også ok – etter utsagn fra en kjentmann.Så her ligger det an for en tretrinns-rakett.Dessuten er det noe som heter Nova Turlag  ( www. novaturlag.no ) som til høsten arrangerer fellestur enten til Novatind eller Revtind – 27-28 august. Så Grovfjord blir nok et sentralt sted for deg ( og meg) i jakten på Skånland-topper.