• Konradjohnsen

    Var på Snøfjellet ( Isfjellet eller Lochkkacohkka i følge Lars Sandvik 75 som bodde i den hvite hovedgården i Sandvik) Jeg kjørte Skøelvdalen-tok til venstre mot Sandvik.Derfra var det en skogsveg m/ bom,og siden det røk av pipa på gården (selger både fiske-og jaktkort) gikk jeg inn og fikk en prat med L.S-en hyggelig mann.Jeg fikk da lov til å kjøre et par km etter skogsvegen.Turen gikk et lite stykke langs elva som stuper ned fra Snøfjellet.Kryss elva -opp en bratt kolle med bjørk- og følg så et slags dalføre som leder opp til ca.1000 moh-ta til høyre slik at du har isbreene på høyre hand-enkelt til topps. Flott platå- Tverrelvdalsfjellet light.Lars noterte navn og telef.nr i notisboka si- du må gjerne henvise til meg hvis det høver sånn at du får /vil snakke med ham….