• Konrad Johnsen

    Hei igjen – nå har jeg funnet Storfjellet 1096 moh på lista til Jarle Nilsen.Det var nok med – som du korrekt påpekte,men i alle fall på min PC var denne delsida dekket av en gråblå bakgrunn med blå skrift ,og dertil var Storfjellet plassert helt til venstre på skjermen – det var nok til å lure meg, men nå er alt ok.Forøvrig gikk jeg opp fra Øvre Tillermo -via DE fire haugan – tok til høyre og fikk kontakt med 900- meterskoten -derfra til topps fra vest-veldig bra.Noe vått i starten,og en del snøflekker å forsere i høyden,men mine nye neoprenstøvler fungerte perfekt.Jeg vil tro at Ø Tillermo også er det beste utgangspunkt for å nå Midtfjellet og Gråhøgda.Alappen kan man nå fra Bjørnstad (kjøre opp til jordet) ,og fortsette til høyre for Rapbekken – mitt valg for tre år siden. Det er også greit å ta seg opp Alappaksla, men noe lengre adkomst – skal være merket fra Lian..

  • Konrad Johnsen

    Hei igjen – nå har jeg funnet Storfjellet 1096 moh på lista til Jarle Nilsen.Det var nok med – som du korrekt påpekte,men i alle fall på min PC var denne delsida dekket av en gråblå bakgrunn med blå skrift ,og dertil var Storfjellet plassert helt til venstre på skjermen – det var nok til å lure meg, men nå er alt ok.Forøvrig gikk jeg opp fra Øvre Tillermo -via DE fire haugan – tok til høyre og fikk kontakt med 900- meterskoten -derfra til topps fra vest-veldig bra.Noe vått i starten,og en del snøflekker å forsere i høyden,men mine nye neoprenstøvler fungerte perfekt.Jeg vil tro at Ø Tillermo også er det beste utgangspunkt for å nå Midtfjellet og Gråhøgda.Alappen kan man nå fra Bjørnstad (kjøre opp til jordet) ,og fortsette til høyre for Rapbekken – mitt valg for tre år siden. Det er også greit å ta seg opp Alappaksla, men noe lengre adkomst – skal være merket fra Lian..