• Konrad Johnsen

    Tok denne turen i dag.Dro til Skøelv og fortsatte derfra innover Skardalen til veis ende 3-4 km . God plass for parkering på snuplassen. Gikk vidre innover dalen ca.2 km. før jeg tok til høyre mellom Gumpen og Tverrfj-rett i sør langs Tverrelva.Oppe på ca.400 moh. la jeg om til østlig kurs og gikk rett til den «flate toppen» uten varde…..
    Jeg kosa meg i godværet og var ved bilen kl 16.30 – etter vel 4 timer… nydelig tur – på ganske hardt underlag.

  • Konrad Johnsen

    Tok denne turen i dag.Dro til Skøelv og fortsatte derfra innover Skardalen til veis ende 3-4 km . God plass for parkering på snuplassen. Gikk vidre innover dalen ca.2 km. før jeg tok til høyre mellom Gumpen og Tverrfj-rett i sør langs Tverrelva.Oppe på ca.400 moh. la jeg om til østlig kurs og gikk rett til den «flate toppen» uten varde…..
    Jeg kosa meg i godværet og var ved bilen kl 16.30 – etter vel 4 timer… nydelig tur – på ganske hardt underlag.