Smalaktinden 1246 moh

Smalaktinden er et av mange spennende fjell i Lavnagsdalen. Smalaktinden er en fin topp som sommertur eller for den som liker det bratt om vinteren. Som de fleste toppene i Lavangsdalen er det bratt og kort anmarsj. Fra parkeringen er det drøye 2.5 kilometer i luflinje på de knappe 1200 høydemeterne. Her er turbeskrivelse fra turen min til Smalaktinden.

 

Fortsett å lese «Smalaktinden 1246 moh»

Svartnestinden 1214 moh

Svartnestinden er en fin topptur vinterstid for folk som liker det litt brattere med et fint toppheng på ca 500 moh med opp mot 35 graders nedkjøring. Svartnestinden har omtrent ingen anmarsj med ruten vi gikk på veldig trygge snøforhold. Her er turbeskrivelsen fra Svartnestinden. Sommerbeskrivelse av Svartnestinden.

Fortsett å lese «Svartnestinden 1214 moh»

Andersdaltinden 1221 moh

Andersdalstinden er en populær vårskitur på Tromsø fastland. Med sin nordvendte nedkjøring  kan man som regel kjøre på ski her godt ut i Juni, om man gidder å bære skiene et stykke. Andersdaltinden byr på drøye 500 høydemeter med bratt kjøring, i kombinasjon med null anmarsj blir dette et meget bra skifjell. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Andersdaltinden.

Fortsett å lese «Andersdaltinden 1221 moh»