Karltinden 1206 moh

Karltinden er en av de bedre utsiktstoppene på Tromsø fastland og har merket rute til toppen. Karltinden er med i 2019-utgaven av Ti på topp i Tromsø. Jeg var også innom Musnestinden på turen. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

Fortsett å lese «Karltinden 1206 moh»

Rundfjellet 785 moh

Rundfjellet er fortoppen til Sautinden/Stortinden og en rask tur på Tromsø fastland. Rundfjellet er en rask og fin skitopp, drøye 20 minutters kjøretur fra Tromsø sentrum. Toppen er litt brattere enn naboen Fagerfjellet, men det er mulig å holde seg under 30 grader hele veien til toppen. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Rundfjellet. Fortsett å lese «Rundfjellet 785 moh»

Gabrielfjellet 1213 moh

Gabrielfjellet er et populært og flott skifjell en halvtimes kjøretur fra Tromsøfin skitopp en halvtimes kjøretur fra Tromsø. Gabrielfjellet byr på både fin skikjøring og utsikt. Her er turbeskrivelsen fra Gabrielfjellet.

Fortsett å lese «Gabrielfjellet 1213 moh»

Hamperokken 1404 moh

Hamperokken er den høyeste toppen, og en av de fineste turene på Tromsø fastland. Hamperokken er også med i Tromsø Skyrace som starter på fjellheisen og går via Bønntuva, Tromsdalstinden, opp Hamperokken og tilbake over Tromsdalstinden igjen. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Hamperokken. Fortsett å lese «Hamperokken 1404 moh»

Tepphaugdalstinden 1251 moh

Tepphaugdalstinden er en av mange fine fiell på Tromsø fastland. Toppen ser flott ut på veien over Breivikeidet og byr på fin utsikt. Jeg gikk Tepphaugdalstinden sammen med Massiv SV av Tepphaugdalstind. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

Fortsett å lese «Tepphaugdalstinden 1251 moh»

Massiv SV av Tepphaugdalstind >1060 moh

Massiv SV av Tepphaugdalstind >1060 moh er en av mange navnløse topper på Tromsø fastland og er vel ikke en topp som trekker til seg så alt for mange besøkende. Jeg gikk denne toppen sammen med Tepphaugdalstinden. Fortsett å lese «Massiv SV av Tepphaugdalstind >1060 moh»