Horsnesfjellet, midtre topp 1321 moh

Horsnesfjellets midtre topp er en utseendemessig vanvittig rå topp jeg har siklet på lenge, med en del treff treff på google, men med særdeles lite informasjon om hvordan man kommer seg opp er det tydligvis noen andre som har gjort det samme som meg. Horsnesfjellets punkt 1321 er en bratt og den siste biten består av særdeles løs steinur Horsnesfjellets midtre topp ligger muligens litt over «ti på topp» nivå selv i Storfjord kommune, les: Raigegaisi . Jeg gikk midtre Horsnesfjellet sammen med nordre Horsnesfjellet. Her er turbeskrivelsen fra dette lite besøkte fjellmassivet. Fortsett å lese «Horsnesfjellet, midtre topp 1321 moh»

Horsnesfjellet, nordre topp 1215 moh

Horsnesfjellets nordtopp er en særdeles lite besøkt topp halvannen kilometer i luftlinje fra E6 like etter Hatteng. Nordtoppen er en bratt topp, men i forhold til naboen som er midtre Horsnesfjellet 1321 er det en forholdsvis enkel topptur tiltross for over 500 høydemeter med stigning på rundt 40 grader. Jeg gikk begge toppene i samme turen. Midtre Hornesfjellet har vært en av  «drømmetoppene» mine utenfor Lyngenhalvøya en stund. Her er turbeskrivelsen fra Horsnesfjelltraversen min. Fortsett å lese «Horsnesfjellet, nordre topp 1215 moh»

Didnojiehkki 1562 moh

Didnojiehkki er/var en av landets 85 topper med primærfaktor over 1000 meter, gpsmålingene av brekuppelen på toppen av Didnojiehkki tyder kanskje på at det når er Mannfjellet som er inne på den eksklusve listen.  Didnojiehkki er en relativt lang tur.  Her er turbeskrivelsen fra turen min til Didnojiehkki. Fortsett å lese «Didnojiehkki 1562 moh»