Davimus Viessogasgaisi 1381 moh

Davimus Viessogasgaisi er en topp som er tilgjengelig via løypen til Lavkarittet. Med en distanse på ca 11 kilometer til toppen er det kanskje greit å bruke sykkel under anmarsjen. Jeg gikk Davimus Viessogasgaisi sammen med Gaskasuorggigaisi. Her er turbeskrivelsen fra denne dobbeltoppturen.

Fortsett å lese «Davimus Viessogasgaisi 1381 moh»

Gaskasuorggigaisi 1242 moh

Gaskasuorggigaisi er en grei topp i Kidalen med herlig utsikt, den noe lange anmarsjen går fort etter løypen til Lavkarittet, og det er også mulig å bruke sykkel på anmarsjen om man ønsker det. Jeg var også innom Davimus Viessogasgaisi på en noe lang ettermiddagstur, Her er turbeskrivelsen fra denne fine turen i det fine området rundt Kitdalen. Fortsett å lese «Gaskasuorggigaisi 1242 moh»

Raigegaisi / Raikiskaisa 1369 moh

Raigegaisi eller Raikiskaisa er en bratt topp i Kitdalen som umulig kan ha mange besøkende. Som mange av nabotoppene er Raigegaisi bratt fra de alle sidene, og ser egentlig nokså ugjestmild ut når man ser den på avstand. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Raigegaisi

Fortsett å lese «Raigegaisi / Raikiskaisa 1369 moh»

Markusfjellet 1541 moh

Markusfjellet er vel ikke blant fylkets mest eksotiske 1500-meterstopper. . Jeg gikk Bogen og Moskkogaisi sammen med Markusfjellet på en lang tur på drøye 3 mil og ca 2300 høydemeter. Her er turbeskrivelsen min til fra turen med utgangspunkt i Kitdalen.

Fortsett å lese «Markusfjellet 1541 moh»