Davimus Viessogasgaisi 1381 moh

Davimus Viessogasgaisi er en topp som er tilgjengelig via løypen til Lavkarittet. Med en distanse på ca 11 kilometer til toppen er det kanskje greit å bruke sykkel under anmarsjen. Jeg gikk Davimus Viessogasgaisi sammen med Gaskasuorggigaisi. Her er turbeskrivelsen fra denne dobbeltoppturen.

Fortsett å lese «Davimus Viessogasgaisi 1381 moh»

Gaskasuorggigaisi 1242 moh

Gaskasuorggigaisi er en grei topp i Kidalen med herlig utsikt, den noe lange anmarsjen går fort etter løypen til Lavkarittet, og det er også mulig å bruke sykkel på anmarsjen om man ønsker det. Jeg var også innom Davimus Viessogasgaisi på en noe lang ettermiddagstur, Her er turbeskrivelsen fra denne fine turen i det fine området rundt Kitdalen. Fortsett å lese «Gaskasuorggigaisi 1242 moh»

Raigegaisi / Raikiskaisa 1369 moh

Raigegaisi eller Raikiskaisa er en fantastisk utsiktstopp i Kitdalen i Storfjord kommune. Raigegaisa er med på Storfjords versjon av Ti på topp og må være en av fylkets mest krevende turer i Ti på topp. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

Fortsett å lese «Raigegaisi / Raikiskaisa 1369 moh»

Markusfjellet 1541 moh

Markusfjellet er vel ikke blant fylkets mest eksotiske 1500-meterstopper. . Jeg gikk Bogen og Moskkogaisi sammen med Markusfjellet på en lang tur på drøye 3 mil og ca 2300 høydemeter. Her er turbeskrivelsen min til fra turen med utgangspunkt i Kitdalen.

Fortsett å lese «Markusfjellet 1541 moh»