Søndre Spiikaloapmi 1425 moh

Søndre Spiikaloapmi er en lite besøkt topp i Bardu kommune. Jeg kombinerte de to Spiikaloapmitoppene med Riehpecohkka i en tur på drøye 3 mil med start fra Sørdalen. Her er turbeskrivelsen fra turen min. Fortsett å lese «Søndre Spiikaloapmi 1425 moh»

Riehppecohkka 1459 moh

Riehppecohkka ligger i villmarken i Bardu kommune helt ved Svenskegrensen. Jeg kombinerte Riehppecohkka med de to Spiikaloapmitoppene som ligger nord for toppen i en tur på drøye 3 mil og mye «ufremkommelig» terreng. Her er turbeskrivelsen fra turen min. Fortsett å lese «Riehppecohkka 1459 moh»

Massiv V av Isskardet 1249 moh

Massiv V av Isskardet er en særdeles lite besøkt topp i Bardu med utgangspunkt fra Sørdalen. Alternativene for å komme til denne toppen som er lavere enn alle andre i omårdet er å gå over 2 1400 meterstopper eller inn Isdalen og opp mot Langfossbotnet. Toppen hadde ingen tegn til tidligere besøk. Jeg gikk denne toppen sammen med Sørgårdstinden og Svartskredtinden(punkt 1417). Her er turbeskrivelsen fra turen min. Fortsett å lese «Massiv V av Isskardet 1249 moh»

Massiv Ø av Isskardet/Svartskredtinden 1417 moh

Massiv Ø av Isskardet eller Svartskredtinden som jeg har sett den har blitt kalt på internett er en lite besøkt topp bak de mer populære toppene Melhuskletten og Sørgårdstinden. Jeg gikk denne toppen sammen med Sørgårdstinden og Massiv V av Isskardet 1249 moh. Her er turbeskrivelsen fra turen.

Fortsett å lese «Massiv Ø av Isskardet/Svartskredtinden 1417 moh»

Markusfjellet 1541 moh

Markusfjellet er vel ikke blant fylkets mest eksotiske 1500-meterstopper. . Jeg gikk Bogen og Moskkogaisi sammen med Markusfjellet på en lang tur på drøye 3 mil og ca 2300 høydemeter. Her er turbeskrivelsen min til fra turen med utgangspunkt i Kitdalen.

Fortsett å lese «Markusfjellet 1541 moh»