Storvasstinden 1377 moh

Storvasstinden er en fin topp helt sør i Lyngsalpene. Storvasstinden er en noe langdryg tur med en spennende topprygg, men uten den helt store skikjøringen med mindre forholdene tillater deg å kjøre ned i sørsiden. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Storvasstinden. Fortsett å lese «Storvasstinden 1377 moh»

Storvasstinden 1244 moh

Storvasstinden er et flott fjell over Storvatnet ved Hølen. Jeg besøkte Storvasstinden som avslutning på den tur der jeg også hadde vært på Kvittinden og Svensborgtinden.  Her er turbeskrivelsen fra turen min. Fortsett å lese «Storvasstinden 1244 moh»

Kvittinden 1113 moh

Kvittinden som ble delt fra Høltinden i et av Norgeshistoriens største steinskred for 6-7000 år siden er en lite besøkt topp i Balsfjord kommune. Jeg var også på Svensborgtinden og Storvasstinden under samme turen. Her er turbeskrivelsen fra denne turen.

Fortsett å lese «Kvittinden 1113 moh»

Storvasstinden 1377 moh

Storvasstinden er naboen til Piggtinden og en fin utsiktstopp helt i sørenden av Lyngenhalvøya. Storvasstinden har noen litt småluftige partier like før toppen og mye løs steinur, uten at den er vanskelig. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Storvasstinden via Lagoaksla. Fortsett å lese «Storvasstinden 1377 moh»