Søndre Spiikaloapmi 1425 moh

Søndre Spiikaloapmi er en lite besøkt topp i Bardu kommune. Jeg kombinerte de to Spiikaloapmitoppene med Riehpecohkka i en tur på drøye 3 mil med start fra Sørdalen. Her er turbeskrivelsen fra turen min. Fortsett å lese «Søndre Spiikaloapmi 1425 moh»

Nordre Spiikaloapmi 1384 moh

Nordre Spiikaloapmi er en lite besøkt i Bardus villmark ved svenskegrensen. Toppen kan umulig ha mange besøkedende. Jeg kombinerte de to Spiikaloapmitoppene med Riehppecohkka i en tur på drøye 3 mil. Her er turbeskrivelsen fra turen min. Fortsett å lese «Nordre Spiikaloapmi 1384 moh»

Riehppecohkka 1459 moh

Riehppecohkka ligger i villmarken i Bardu kommune helt ved Svenskegrensen. Jeg kombinerte Riehppecohkka med de to Spiikaloapmitoppene som ligger nord for toppen i en tur på drøye 3 mil og mye «ufremkommelig» terreng. Her er turbeskrivelsen fra turen min. Fortsett å lese «Riehppecohkka 1459 moh»

Eatnannjoaskkevaras 1129 moh

Eatnannjoaskkevaras er en topptur for entusiasten i Bardu kommune. Utsikten fra toppen er førsteklasses, men skikjøringen minner mer om Vasaloppet enn en topptur. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Eatnannjoaskkeváráš.

Fortsett å lese «Eatnannjoaskkevaras 1129 moh»

Erikfjellet 1438 moh

Erikfjellet er en lite besøkt topp i skytefeltet ved Setermoen i Bardu kommune. I følge gjesteboken var det ingen besøk her mellom 1996 og 2015. Jeg var også innom Vesleskardtinden, Livelttinden og Perfjellet på denne langturen inn Melhusskardet. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

Fortsett å lese «Erikfjellet 1438 moh»

Vesleskardtinden 1454 moh

Vesleksardtinden er en fin utsiktstopp «midt» i skytefeltet på Setermoen. Jeg gikk/løp Vesleskardtinden sammen med Livelttinden, Erikfjellet og Perfjellet i en solid runde i Bardu kommune. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

Fortsett å lese «Vesleskardtinden 1454 moh»

Frøkentinden 1450 moh

Frøkentinden er en fin utsiktstopp på kommunegrensa til Bardu og Målselv. Turen har lang anmarsj, så det er neppe mange som benytter seg av den fine utsikten. Vi avsluttet en langtur, der vi først var innom Rundfjellet, Klokkardalstinden og Njibergaisi med Frøkentinden. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

Fortsett å lese «Frøkentinden 1450 moh»

Njibergaisi 1412 moh

Njibergaisi ligger på kommunegrensen mellom bardu og Målselv kommune, og kan umulig ha mange besøkende med sin lange anmarsj. Vi kombinerte Njibergaisi med Rundfjellet, Klokkardalstinden og Frøkentinden. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

Fortsett å lese «Njibergaisi 1412 moh»