Lifjellet 1065 moh

Kartblad: Salvasskardet
Kommune: Bardu (91)
Primærfaktor A: ca 210 meter
Primærfaktor B: ca 210 meter
Koordinat: 2014  2032
Nærmeste høyere topp: Njuolladas 1146 moh
Laveste punkt før høyere topp: Skardet i vestenden av vann 853 mellom Lifjellet og Njuolladas, ca 855 m o.h.
Turbeskrivelse

Statistikk er laget av Jarle Nilsen


Kommentarer

Ett kommentar til “Lifjellet 1065 moh”

  1. Konradjohnsen avatar
    Konradjohnsen

    Det ble Lifjell i dag med start fra den øverste p.plassen kl.11.00.Først 5 flate km til brua over Koievasselva – ( og hytta , scooterspor). Så mer nordlig kurs gjennom gammel traust bj.skog opp til ryggen på ca.700 moh – pudder ,ingen rasfare. Vidre sørøst etter ryggen til toppen.En snøskavl skjulte nesten både varden og – eventuelt – trig.p. Kjempefint den siste timen med 5-10 cm. uberørt styresnø Returen ble en drøm,men de siste 5 km ble jo noe lange på trå ski. Men,det var deilig å traske mot bilen – ingen vind , 8-10 minus og sola rett i fleisen – på årets fineste vinterdag så langt…. hei

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *