Mikkelifjellet 1027 moh

Kartblad: Rostadalen
Kommune: Målselv (103)
Primærfaktor A: 253 meter
Primærfaktor B: 253 meter
Koordinat: 5799  5117
Nærmeste høyere topp: Isdalsfjella, midtre topp 1443 moh
Laveste punkt før høyere topp: Dolpa, 774 m o.h.
Turbeskrivelse

Statistikk er laget av Jarle Nilsen


Kommentarer

2 kommentarer til “Mikkelifjellet 1027 moh”

  1. Konrad Johnsen avatar
    Konrad Johnsen

    I godværet tok jeg denne turen i dag med start fra Tverrelvmo inne i Rostadalen.Fulgte ei dårlig og hard løype innover dalen en liten km før jeg begynte å ta høyde-nordover Skulle liksom bruke varden på Rundhaugen som sjekkpunkt,men den var nok gjemt under snøen.Det var jo imidlertid rein plankekjøring å fortsette til toppvardenmed Høglikka i sør og Tverrdalsfjellet/Isdalsfjella i nord som panorama.Nydelig skikjøring på retur – vel 4 timers tur. Fra toppvarden kan man kjøre ned til Rostahyttene på ca. halvtimen -overnatte der hvis nødvendig utstyr er med, og så ta turen til Isdalsfjella dagen etterpå – det går fint med din kapasitet Da kan man starte fra Tverrelvmo godt utpå ettermiddagen. Jeg har kvittert ut nøkkel til Troms turlag sine hytter – 100,00 kr. – Esso Finnsnes.Den muligheten har alle-regner med at du er klar over det. En fin og viktig bit av den totale logistikken……hei

  2. Konrad Johnsen avatar
    Konrad Johnsen

    I godværet tok jeg denne turen i dag med start fra Tverrelvmo inne i Rostadalen.Fulgte ei dårlig og hard løype innover dalen en liten km før jeg begynte å ta høyde-nordover Skulle liksom bruke varden på Rundhaugen som sjekkpunkt,men den var nok gjemt under snøen.Det var jo imidlertid rein plankekjøring å fortsette til toppvardenmed Høglikka i sør og Tverrdalsfjellet/Isdalsfjella i nord som panorama.Nydelig skikjøring på retur – vel 4 timers tur. Fra toppvarden kan man kjøre ned til Rostahyttene på ca. halvtimen -overnatte der hvis nødvendig utstyr er med, og så ta turen til Isdalsfjella dagen etterpå – det går fint med din kapasitet Da kan man starte fra Tverrelvmo godt utpå ettermiddagen. Jeg har kvittert ut nøkkel til Troms turlag sine hytter – 100,00 kr. – Esso Finnsnes.Den muligheten har alle-regner med at du er klar over det. En fin og viktig bit av den totale logistikken……hei

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *