Søndre Blåtindan 1145 moh

Kartblad: Takvatnet
Kommune: Målselv (84)
Primærfaktor A: ca 430 meter
Primærfaktor B: 430 meter
Koordinat: 1327  7463
Nærmeste høyere topp: Mattagaisi 1636 moh
Laveste punkt før høyere topp: Skardet V av Østre Lappskardvatn, ca 791m o.h.
Turbeskrivelse

Statistikk er laget av Jarle Nilsen


Kommentarer

Ett kommentar til “Søndre Blåtindan 1145 moh”

  1. Konradjohnsen avatar
    Konradjohnsen

    Min 1.mai-tur gikk til S. Blåtind med start fra Bergli i Takelvdalen -ca. 2,5 km etter skogsveg og scooterspor – veldig behagelig. Men da jeg krysset den nye anleggsvegen mot skytefeltet ( som var gruset og fullt kjørbar) skjønte jeg at gårdeieren ved start hadde et godt poeng da han antydet at jeg kunne ha kjørt inn nyvegen – i alle fall på en søndag- og således spart meg en god halvtimes gåing…….Ellers var ruta grei; opp mellom Mellomtinden og Storfjellet til vatn 703 – derfra rett opp Storfjellet ( nordøst ) og så til topps. Ganske hardt underlag fra vatn 703 , så det ble en del trakking til fots på slutten – ingen varde å finne på toppen ,men turen ble jo preget av sol, vindstille og stabile snøforhold – fire flotte timer ute og veldig godt fornøyd………

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *