Borturskartinden 871 moh

Borturskartinden er med sin stupbratte nordvestside en fin utsiktstopp i Gratangen kommune. Toppen er med i en lokal ti på topp og har sånn passe bra merket rute til topps. Jeg gikk Borturskartinden etter at jeg hadde vært på Ystelifjellet. Her er turbeskrivelsen. Fortsett å lese «Borturskartinden 871 moh»

Ystelifjellet 1089 moh

Ystelifjellet ligger på kommunegrensen mellom Lavangen og Gratangen kommune. Med sin primærfaktor på nesten 600 meter er utsikten herfra upåklagelig. Jeg var også innom Borturskartinden på samme turen. Her e turbeskrivelsen fra turen min. Fortsett å lese «Ystelifjellet 1089 moh»

Keipen 1136 moh

Keipen ligger på kommunegrensen mellom Skånland og Gratangen og er en fin utsiktstopp i et spennende område. Vi avsluttet en tur over tre topper med Keipen, der vi først hadde vært på Sula og Skavlikollen. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Keipen 1136 moh»

Middagsfjellet 1191 moh

Middagsfjellet er den litt kjedelige naboen til Dudalstinden og Nonstinden. Toppen kan enkelt nåes fra den gode stien inn Dudalen. Vi gikk Middagsfjellet som siste topp i en runder der vi først var på Dudalstinden og Nonstinden. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Middagsfjellet 1191 moh»

Dudalstinden 1275 moh

Dudalstinden er den høyeste toppen i området og en fantastisk utsiktstopp. Dudalstinden har en fin anmarsj etter god sti gjennom skogen og er nesten helt uten steinur. Vi gikk Nonstinden og Middagsfjellet i samme turen. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Dudalstinden 1275 moh»

Tretinden 1073 moh

Tretinden er en bratt og krevende topp på kommunegrensa mellom Skånland og Gratangen. Vi gikk Tretinden som topp nr 4 på en lang dagstur via Revtinden, Sandfjellet og Nonsfjellet, vi var også innom Tinden før vi returnerte ned til sivilisasjonen. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 

Bilder og turbeskrivelse

watermarked-P1070910