Buoggegaisi (Hestryggen) 1507 moh

Buoggegaisi eller Hestryggen er en av mange høye topper i området rundt Kirkesdalen. Jeg var på Hestryggen som topp nummer tre på en runde der jeg også var innom Tolvtinden, Gakkasgaisi  og Vakkerfjellet. Her er turbeskrivelsen fra denne langturen min. Fortsett å lese «Buoggegaisi (Hestryggen) 1507 moh»

Vakkerfjellet 1016 moh

Vakkerfjellet er en liten gresskledd hump ved foten av Hestryggen eller Buoggegaisi. Jeg var på Vakkerfjellet som siste topp på en lang tur på nesten 4 mil hvor jeg også besøkte Tolvtinden, Gakkasgaisi og Hestryggen. Her er turbeskrivelsen fra denne turen. Fortsett å lese «Vakkerfjellet 1016 moh»

Gakkasgaisi 1296 moh

Gakkasgaisi er en sær topp ca tre kilometer sør for Tolvtinden. Jeg besøkte toppen i en lang tur der jeg også var innom Tolvtinden, Hestryggen/Buoggegaisi og Vakkerfjellet. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Gakkasgaisi. Fortsett å lese «Gakkasgaisi 1296 moh»

Stuoragaisi 1523 moh

Stuoragaisi er en utilgjengelig 1500-meterstopp på kommunegrensen mellom Målselv og Bardu. Jeg var også innom en navnløs topp på 1180 moh på turen min som jeg delte opp i to like etapper- 18 kilometer på sykkel og 18 kilometer til fots. Her er turbeskrivelsen fra turen min. Fortsett å lese «Stuoragaisi 1523 moh»

Tuvslettfjellet, østre topp 1308 moh

Tuvslettfjellet sin østre topp er en sjeldent besøkt topp ved Kirkesdalen i Målselv. Vi gikk toppen sammen med Tuvslettfjellet, Grytefjellet og Tverrfjellet. Her er turbeskrivelsen fra denne turen vår.

Fortsett å lese «Tuvslettfjellet, østre topp 1308 moh»