Maissavarri 1010 moh

Maissavarri er på andreplass på listen over toppene som er minst tilgjengelig i Troms, bare slått av «naboen» Cearrocohkka på motsatt side av Leinavatn. På turen til Maissavarri besøkte vi også Lagocohkka og en annen Cearrocohkka. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Maissavarri 1010 moh»

Kufjellet 1242 moh

Kufjellet ligger på sørsiden av Altevatn og med sin distanse på rundt et maraton tur retur Innset kan det umulig være mange som tar turen hit. Vi avsluttet en kjempelang tur til Troms sine mest utilgjengelige topper med Kufjellet etter å først ha besøkt Stuora Jierta, Cearrocokka, Stuora Aldas, Jovnnetcohkkat, Jovnet og Sanjavarri. I tillegg car vi innom Salmmecohkat og Rivgoaivi på svensk side på turen. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Kufjellet 1242 moh»

Cearrocohkka 1127 moh

Cearrocokka er den mest utilgjengelige toppe i Troms med drøye 50 kilometer  til nærmeste vei. Vi kombinerte Cearrochokka med Stuora Jierta, Stuora Aldas, Jovnnetcohkkat, Jovnet, Sanjavarri og Kufjellet i tillegg til to topper på svensk side. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Cearrocohkka 1127 moh»

Stuora Jiertta 1146 moh

Stuora Jiertta ligger på svenskegrensen knappe 20 kiloemeter sør for Innset og umulig ha mange  besøkende. Vi var innom Stuora Jiertta under en lang tur der vi også var innom Cearrocokka, Stuora Aldas, Jovnnetcohkkat, Jovnet, Sanjavarri og Kufjellet i tillegg til to topper på svensk side. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Stuora Jiertta 1146 moh»

Sanjavarri 1210 moh

Sanjavarri er en gresskledd og utilgjengelig topp på sørsiden av Altevatn. Vi besøkte Sanjavarri i en langtur der vi også var innom Stuora Jierta, Cearrocokka, Stuora Aldas, Jovnnetcohkkat, Jovnet og Kufjellet i tillegg til Salmmecohkat og Rivgoaivi på svensk side. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Sanjavarri 1210 moh»

Jovnet 1052 moh

Jovnet er en utilgjengelig topp i nærheten av svenskegrensen som neppe tiltrekker seg de store massene. Vi besøkte toppen i en langtur der vi også var innom  Stuora Jierta, Cearrocokka, Stuora Aldas, Jovnnetcohkkat, Sanjavarri og Kufjellet i tillegg til Salmmecohkat og Rivgoaivi på svensk side. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Jovnet 1052 moh»

Jovnnetcohkat , nordre topp 1195 moh

Jovnnetcohkat sin nordre topp er en særdeles utilgjengelig topp på sørsiden av Altevatn og kan umulig trekke til seg mange besøkende. Vi var innom Jovnnetcohkat i en langtur der vi også var innom Stuora Jierta, Cearrocokka, Stuora Aldas, Jovnet, Sanjavarri og Kufjellet. I tillegg var vi innom Salmmecohkat og Rivgoaivi på svensk side. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Jovnnetcohkat , nordre topp 1195 moh»

Stuora Aldas 1222 moh

Stuora Aldas er en utilgjengelig topp som med sine bratte sider på Norsk side av grensen er lettest tilgjengelig fra Sverige. Vi besøkte Stuora Aldas i en lang tur der vi også var innom Stuora Jierta, Cearrocokka, Jovnnetcohkkat, Jovnet, Sanjavarri og Kufjellet. I tillegg car vi innom Salmmecohkat og Rivgoaivi på svensk side på turen. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

Fortsett å lese «Stuora Aldas 1222 moh»