Litledalsfjellet 1252 moh

Litledalsfjellet er vistnok et greit skifjell med gode snøforhold i følge lokale fjellfolk, men det er lite besøkt i forhold til de mere kjente toppene ut mot havet fra Olderdalen til Djupvik. Sommertid er det sånn delvis merket rute til fortoppen på 1231 moh, men er neppe så mange som tar seg turen til det høyeste punktet da toppen er vardefri. Jeg gikk Litledalsfjellet sammen med de to 1243 toppene og Kippeldalsfjellet. Her er turbeskrivelsen fra denne tre toppersturen. Fortsett å lese «Litledalsfjellet 1252 moh»

Massiv SØ av Geaippilvarri 1243 moh

Massiv SØ av Geaippilvarri har to topper på 1243 meter med en liten kilometers avstand mellom toppene, ingen av disse trekker til seg så alt for mange besøkende, bare den søndre hadde en minimalistisk varde på toppen, mens nordre var vardefri. Jeg gikk disse toppene sammen med Kippeldalsfjellet og Litledalsfjellet i en tur på ca 18 km og 1800 høydemeter.

Fortsett å lese «Massiv SØ av Geaippilvarri 1243 moh»

Geaippilvarri (Kippeldalsfjellet) 1320 moh

Geaippilvarri eller Kippeldalsfjellet er en topp som er lett tilgjengelig fra Nordmannvikdalen. Jeg gikk Geaippilvarri sammen med de to navneløse toppene på 1243 moh sørøst for Geaippilvarri og Litledalsfjellets punkt 1252 i en tur på ca 18 kilometer og ca 1800 høydemeter. Her er turbeskrivelsen fra turen min på kommunegrensa mellom Kåfjord og Nordreisa. Fortsett å lese «Geaippilvarri (Kippeldalsfjellet) 1320 moh»