Stikkord: Sukkertoppen

 • Sukkertoppen 456 moh

  Sukketoppen er en liten topptur med enorm utsikt over Bergsfjorden og Bergsøyan på Senja. Turen har veldig god sti hele veien og merket rute. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Sukkertoppen.

 • Halde 907 moh

  Halde eller Sukkertoppen er en av de mest besøkte toppene i Alta, Det finnes også et motbakkeløp som heter Halddemarsjen som går opp til toppen. Her er løyperekorden på like over 45 minutter. Halde har anleggsvei hele veien til toppen og er en svært lettgått topp til tross purens lengde på drøye 16 kilometer tur…

 • Store Haldi 1149 moh

  Store Haldi eller Vuorašnjárggaháldi er den høyeste toppen i Alta kommune. De fleste stopper ved Nordlysobservatoriet på Halde, eller Sukkertoppen som ligger 907 meter over havet. Fortoppen er et meget populært turmål rundt Alta. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Halde og Store Haldi.

 • Sukkertoppen 1044 moh

  Sukkertoppen er en krevende og sjeldent besøkt topp på Arnøya. Sukkertoppen er nok en fin vårskitur, da det ligger snø her langt uti Juni. Som de fleste andre øytoppene er utsikten fra toppen upåklagelig. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Sukkertoppen.

 • Sukkertoppen 1044 moh

  Kartblad: Arnøy Kommune: Skjervøy (8) Primærfaktor A: ca 550 meter Primærfaktor B: ca ca 190 meter Koordinat: 8684  8011 Nærmeste høyere topp: Arnøyhøgda 1170 moh Laveste punkt før høyere topp: Vannet i Isbakkdalen, 462 m o.h. Turbeskrivelse Statistikk er laget av Jarle Nilsen