Bálggastatčohkka 1102 moh

Bálggastatčohkka er en anonym hump i nærheten av Kistefjellet. Vi besøkte Bálggastatčohkka i en lang dagstur med start fra Vuomahytta. På runden vår var vi også innom Namahisvárri, Gisttatčohkka, Kistefjellet sørtopp, Kistefjellet og Blåfjellet. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Bálggastatčohkka 1102 moh»

Kistefjellet, sørtopp 1517 moh

Kistefjellets sørtopp er en av fylkets 51 topper over 1500 meter. På denne langturen vår med utgangspunkt fra Vuomahytta, var vi også innom Namahisvárri, Gisttatčohkka, Kistefjellet, Bálggastatčohkka og Blåfjellet. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Kistefjellet, sørtopp 1517 moh»

Gisttatcohkka 1293 moh

Gisttatcohkka er en fin utsiktstopp på nordsiden av Altevatn. Vi gikk Gisttatcohkka sammen med Namahisvárri, Kistefjellet sørtopp, Kistefjellet, Bálggastatčohkka og Blåfjellet med start fra Vuomahytta. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Gisttatcohkka 1293 moh»

Namahisvárri 1217 moh

Namahisvárri ligger 4 kilometer sør for Vuomahytta. Med utgangspunkt på Vuomahytta er denne utilgjengelige toppen svært enkel å nå. Vi besøkte også Gisttatčohkka, Kistefjellet, Kistefjellet sørtopp, Bálggastatčohkka og Blåfjellet under turen. Her er turbeskrivelse fra turen vår. Fortsett å lese «Namahisvárri 1217 moh»

Kistefjellet 1632 moh

Kistefjellet er en av de høyeste toppene i Troms. På turen vår til Kistefjellet som inkluderte en overnatting på Vuomahytta, var vi også innom fem andre topper: Namahisvárri 1217, Gisttatčohkka 1293, Kistefjellet sørtopp 1517, Bálggastatčohkka 1102 og Blåfjellet 1045. Her er turbeskrivelsen fra langturen vår i Indre Troms. Fortsett å lese «Kistefjellet 1632 moh»