Storurdtinden 1221 moh

Storurdtinden er en av fem topper rundt Gammvikblåisen, som solotur har man muligheter for nedkjøring i 1221 bratte høydemeter ned Storurddalen mot Nord-Lenangen. Vi gikk Storurdtinden i sn slags Gammvikblåisen rundt sammen med Storgalten, Kalddalstinden, Peppartinden og 1073. Her er turbeskrivelsen på denne langturen på 2870 høydemeter. Fortsett å lese «Storurdtinden 1221 moh»

Massiv SV av Peppartinden 1073 moh

Massiv SV av Peppartinden er en lite besøkt topp helt nord på Lyngenhalvøya. Uten navn på kartet og med en utilgjengelig plassering er det neppe mange som gidder å ta turen innom denne toppen. Vi gikk denne navneløse toppen sammen med Storgalten, Kalddalstinden, Peppartinden og Storurdtinden i en lang dagstur rundt Gammvikblåisen. Her er turbeskrivelsen fra denne turen.

Fortsett å lese «Massiv SV av Peppartinden 1073 moh»

Peppartinden 1254 moh

Peppartinden er en fantastisk utsiktstopp helt nord på Lyngenhalvøya. Den noe utilgjengelige plasseringen gjør at Peppartinden ikke har så mange besøkende. Vi gikk Peppartinden sammen med Storgalten, Kalddalstinden, 1073 og Storurdtinden i en slags Gammvikblåisen rundt. Her er turbeskrivelsen fra denne turen.

Fortsett å lese «Peppartinden 1254 moh»