Riiddagierdu 1182 moh

Riiddagierdu ligger like sør for samelandsbyen ved Gaikacacha og er lettest tilgjengelig fra Høgskardet i Dividalen. Vi kombinerte toppen med bajit Riiddagierdu i en tur på knappe fire mil. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

Fortsett å lese «Riiddagierdu 1182 moh»

Bajit Riiddagierdu 1305 moh

Bajit Riiddagierdu ligger like sør for samelandsbyen ved Gaikacacha og er lettest tilgjengelig fra Høgskardet i Dividalen. Vi kombinerte toppen med den lavere navnebroren Riiddagierdu i en tur i mye løpbart terreng på knappe fire mil. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

Fortsett å lese «Bajit Riiddagierdu 1305 moh»

Gaibagaisi, sørøstre topp 1391 moh

Gaibagaisi sin sørsøtre topp er en fin utsiktstopp ved Anjavatn. Jeg gikk en runde på ca 31 kilometer og 1700 høydemeter fra campen på Anjavatnet, jeg var også innom Nordvestre Gaibagaisi 1376, Gaskkasgaisi 1327 og Mattaoalgi 1320 på turen. Her er turbeskrivelsen fra denne turen. Fortsett å lese «Gaibagaisi, sørøstre topp 1391 moh»

Høgskardfjellet 1375 moh

Høgskardfjellet er den høyeste av tre topper oppe på det store platået til Høgskardfjellet, de to andre toppene er Mannen og Østre Høgskardfjellet som også besøkt under turen. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Høgskardfjellet 1375 moh»