Glittertinden 2452 moh

Glittertinden var Norges høyeste fjell, men nedsmeltingen av iskappen på toppen har ført til at Galdhøpiggen er høyest i Norge. Målingen på 2452 moh er på fast fjell og Glittertinden beholder andreplassen sin i all framtid. Turen er merket og er som Galdhøpiggen en veldig grei fjelltur. Her er turbeskrivelsen fra  turen min til Glittertinden. Fortsett å lese «Glittertinden 2452 moh»

Galdhøpiggen 2469 moh

Galdhøpiggen er Norges høyeste fjell og ble førstegangsbesteget i Juli 1850 av Steinar Sulheim, Ingebrigt Flotten og Lars Arnesen. Turen fra Spiterstulen er relativt ukomplisert og bør være mulig for de fleste. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Galdhøpiggen. Fortsett å lese «Galdhøpiggen 2469 moh»

Veslfjelltinden 2157 moh

Veslfjelltinden ligger sør for Loftet og lar seg enklest bestige om sommeren i en travers fra Jotunheimen fjellstue til Krossbu som vi gjorde. Vi var også innom Loftet, Hurrbreatinden, Bakarste Skagnebb, Veslbreatinden, Storbreatinden og Store Smørstabbtinden. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Veslfjelltinden 2157 moh»

Loftet 2170 moh

Loftet er en topp som er lett tilgjengelig fra Jotunheimen Fjellstue. Vi besøkte Loftet i en tur der vi også var innom Veslefjelltinden, Hurrbreatinden, Bakarste Skagnebb, Veslbreatinden, Storbreatinden og Store Smørstabbtinden. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Loftet 2170 moh»