Stikkord: Spiikaloapmi

 • Søndre Spiikaloapmi 1425 moh

  Søndre Spiikaloapmi er en lite besøkt topp i Bardu kommune. Jeg kombinerte de to Spiikaloapmitoppene med Riehpecohkka i en tur på drøye 3 mil med start fra Sørdalen. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Nordre Spiikaloapmi 1384 moh

  Nordre Spiikaloapmi er en lite besøkt i Bardus villmark ved svenskegrensen. Toppen kan umulig ha mange besøkedende. Jeg kombinerte de to Spiikaloapmitoppene med Riehppecohkka i en tur på drøye 3 mil. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Riehppecohkka 1459 moh

  Riehppecohkka ligger i villmarken i Bardu kommune helt ved Svenskegrensen. Jeg kombinerte Riehppecohkka med de to Spiikaloapmitoppene som ligger nord for toppen i en tur på drøye 3 mil og mye «ufremkommelig» terreng. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Søndre Spiikaloapmi 1425 moh

  Kartblad: Bonnes Kommune: Bardu (23) Primærfaktor A: ca 100 meter Primærfaktor B: ca 100 meter Koordinat: 9788 1339 Nærmeste høyere topp: Riehppecohkka 1459 moh Laveste punkt før høyere topp: Skardet mellom Spiikaloapmi og Rieppecohkka, 1325 m o.h. Tvilsomt at det er så lavt Turbeskrivelse Statistikk er laget av Jarle Nilsen