Lysheia 534 moh

Lysheia er en veldig fin løpbar fjelltur etter god og merket sti like ved Sørreisa sentrum. Turen lar seg enkelt kombinere med naboen Svartfjellet eller Linabrekka om man ønsker seg en litt lengre tur. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Lysheia og Svartfjellet.

Fortsett å lese «Lysheia 534 moh»

Svartfjellet (Bohtanvarri) 1183 moh

Svartfjellet er en lite besøkt topp i Rotsunddalen i Nordreisa kommune. Jeg kombinerte Svartfjellet med Stortinden i fin ettermiddagstur. Her er turbeskrivelsen fra turen min. Fortsett å lese «Svartfjellet (Bohtanvarri) 1183 moh»

Svartfjellet (Vousgaisa)1018 moh

Svartfjellet eller Vousgaisa er en populær og rask topptur i Nordreisa kommune. Med sin vestvendte eksposisjon er Svartfjellet en meget fin ettermiddagstur sent i skisesongen. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Svartfjellet. Fortsett å lese «Svartfjellet (Vousgaisa)1018 moh»

Svartfjellet 1162 moh

Svartfjellet er et meget bra skifjell i de etter hvert populære «Kåfjordalpene«. Nedkjøringen til Svartfjellet har få soltimer og det er ofte muligheter for å finne god snø her. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Svartfjellet. Fortsett å lese «Svartfjellet 1162 moh»

Svartfjellet, nordtopp 1162 moh

Kartblad: Kåfjord
Kommune: Nordreisa (31)
Primærfaktor A: 100 meter
Primærfaktor B: 100 meter
Koordinat: 8638  3724
Nærmeste høyere topp: Svartfjellet 1183 moh
Laveste punkt før høyere topp: Skardet mellom dette massivet og Svartfjellet, 1062 m o.h.  Er dette skardet så lavt?

Statistikk er laget av Jarle Nilsen