Hillesøytoppen (Nordkollen) 214 moh

Hillesøytoppen eller Nordkollen er en veldig populær fjelltur  på yttersida. Turen har god sti og er som regel et av fjellene som først blir snøfritt på våren i Tromsøområdet. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Nordkollen. Fortsett å lese «Hillesøytoppen (Nordkollen) 214 moh»

Fløya 671 moh (Sherpatrappa)

Fløya ligger drøye halvannen kilometer bak fjellheisen i Tromsø og må være Nord-Norges best besøkte fjellområde. Turen går via sherpatrappa som årlig har over 100000 besøkende. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Fløya. Fortsett å lese «Fløya 671 moh (Sherpatrappa)»

Tredjefjellet 898 moh

Tredjefjellet eller Tredje Svanfjell ligger i Kaperdalen på Senja. Turen har merket rute til toppen og byr på fin utsikt. Jeg var også innom Andrefjellet som ligger ca tre kilometer sørøst for Tredjefjellet. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Andre og Tredje Svanfjell. Fortsett å lese «Tredjefjellet 898 moh»

Storfjellet 415 moh

Storfjellet er en bynær og enkel fjelltur på Kvaløya.  Storfjellet har sti og hele veien og har fin utsikt mot Tromsø. Turen går via Skjegghaugen om du ønsker en litt kortere tur. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Storfjellet. Fortsett å lese «Storfjellet 415 moh»