Kilafjellet (Giillávárri) 1082 moh

Kilafjellet eller Giillávárri ligger helt sør på Lyngenhalvøya og er i komboen med Rassevarri og Smørpundfjellet en svært solrik fjelltur på dagtid. Her er turbeskrivelsen fra turen min. Fortsett å lese «Kilafjellet (Giillávárri) 1082 moh»

Storkollen 545 moh

Storkollen ligger innerst i Ramfjorden og har vært med på Ti på topp i Tromsø de siste årene. Turen til Storkollen går etter merket sti og byr på fin utsikt. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Storkollen. Fortsett å lese «Storkollen 545 moh»

Fagerfjellet, sørtopp (Sørtinden) 884 moh

Fagerfjellet sin sørtopp eller Sørtinden er en fin utsiktstopp i Senja kommune i nærheten av Finnfjordvatnet. Jeg kombinerte Sørtinden med Fagerfjellet sin nordre topp som også blir kalt Blåtinden i en fin liten fjelltur. Her er turbeskrivelsen fra turen min til de to Fagerfjellet-toppene.

Fortsett å lese «Fagerfjellet, sørtopp (Sørtinden) 884 moh»

Malingsfjellet 714 moh

Malingsfjellet eller Skárttasvárri er en svært enkel fjelltur  med utgangspunkt fra Kvænangsfjellet. Turen er med i Ut i nord og har gjestebok på toppen. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Malingsfjellet. Fortsett å lese «Malingsfjellet 714 moh»

Balsokken (Balsaaka) 458 moh

Balsokken eller Balsaaka er «byfjellet» til Storsteinnes som er kommunesenteret i Balsfjord. Balsokken har merket rute til toppen og jeg gikk de to vanligste rutene på turen min. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Balsokken. Fortsett å lese «Balsokken (Balsaaka) 458 moh»

Mikkaltinden 504 moh

Mikkaltinden eller Rihtovárri er en svært enkel fjelltur like ved E8 i nærheten av den gamle fylkesgrensen. Mikkaltinden har vei til toppen og har svært lav vanskelighetsgrad. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Mikkaltinden. Fortsett å lese «Mikkaltinden 504 moh»

Hillesøytoppen (Nordkollen) 214 moh

Hillesøytoppen eller Nordkollen er en veldig populær fjelltur  på yttersida. Turen har god sti og er som regel et av fjellene som først blir snøfritt på våren i Tromsøområdet. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Nordkollen. Fortsett å lese «Hillesøytoppen (Nordkollen) 214 moh»

Fløya 671 moh (Sherpatrappa)

Fløya ligger drøye halvannen kilometer bak fjellheisen i Tromsø og må være Nord-Norges best besøkte fjellområde. Turen går via sherpatrappa som årlig har over 100000 besøkende. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Fløya. Fortsett å lese «Fløya 671 moh (Sherpatrappa)»