Massiv N av Tverrelvdalsfjellet 1278 moh

Massiv N av Tverrelvdalsfjellet eller Brattlifjellets punkt 1278 er ganske langt unna den mest populære toppen i Tamokdalen.Jeg gikk Brattlifjellet sammen med Sohtungasi i en tur på ca 20 kilometer og 1500 moh. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Sohtungaisi og Brattlifjellet.

Fortsett å lese «Massiv N av Tverrelvdalsfjellet 1278 moh»

Sohtungaisi 1319 moh

Sohtungaisi er en enkel 1300 meterstopp i Tamokdalen nesten helt fri for steinur. Sohtungaisi er langt fra like populær som toppene på andre siden av veien, og er med sin lange slake rygg ikke så spennende som skifjell. Jeg kombinerte Sohtungaisi med Brattlifjellets punkt 1278. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Sohtungaisi og Brattlifjellet Fortsett å lese «Sohtungaisi 1319 moh»

Nerotind 1428 moh

Nerotinden ligger i nærheten av Tamokdalen på kommunegrensen mellom Målselv og Balsfjord. Turen er grei med lite stein, men en noe lang anmarsj gjør at den ikke er veldig ofte besøkt.  Her er turbeskrivelsn fra turen min til Nerotind. Fortsett å lese «Nerotind 1428 moh»

Doppartinden 1389 moh

Doppartinden er en fin utsiktstopp i Tamokdalen med litt anmarsj. Jeg besøkte toppen i en langtur der jeg også var innom de to Gallagaibitoppene og den navnløse naboen. Her er turbeskrivelsen fra turen min.
Fortsett å lese «Doppartinden 1389 moh»

Massiv NØ av Doppartind 1345 moh

Massiv NØ av Doppartinden er en svært sjeldent besøkt topp i Tamokdalen. Jeg besøkte toppen på en langtur der jeg også var innom de to Gallagaibitoppene og Doppartinden. Her er turbeskrivelsen fra turen min
Fortsett å lese «Massiv NØ av Doppartind 1345 moh»

Gallagaibi, nordtopp 1445 moh

Gallagaibi nordtopp er en utilgjengelig topp med Tamokdalen som utgangspunkt. Jeg kombinerte toppene med sørtoppen og de to Doppartindentoppene. Her er turbeskrivelsen fra turen min.
Fortsett å lese «Gallagaibi, nordtopp 1445 moh»