Smuolkorassa 1174 moh

Smuolkorassa ligger på vidda mellom Skibotndalen og Kåfjorddalen og kan umulig ha mange besøkende med overlegg. Jeg kombinerte Smuolkorassa med «naboen» Marfevarri som ligger 5 km mot nordøst. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

Fortsett å lese «Smuolkorassa 1174 moh»

Massiv S av Markusfjellet 1240 moh

Massiv S av Markusfjellet er en navnløs topp i Storfjord som umulig kan bli nedrent av besøkende. Vi gikk denne toppen sammen med en navnløs topp på 1380 og Markusfjellet. Her er turbeskrivelsen.

Fortsett å lese «Massiv S av Markusfjellet 1240 moh»

Massiv SØ av Markusfjellet >1380 moh

Massiv SØ av Markusfjellet er en av de sære toppene i Storfjord kommune og kan umulig ha mange besøkende. Vi gikk denne navnløse toppen sammen med Markusfjellet og en annen navnløs topp på 1240 moh med start fra Stordalen. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

Fortsett å lese «Massiv SØ av Markusfjellet >1380 moh»

Duolljehuipput 1082 moh

Duolljehuipput er vel en av de virkelige sære toppene på listen, og denne toppen kan umulig tiltrekke seg mange besøkende. Eventuelle Googlesøk vil stoppes av at det omtrent ikke fins et menneske som klarer å skrive navnet på toppen uten copy + paste. Her er uansett turbeskrivelsen fra turen min til denne godbiten på vidda mellom Skibotndalen og Kåfjorddalen. Fortsett å lese «Duolljehuipput 1082 moh»

Lulimus Viessogasgáisi 1144 moh

Lulimus Viessogasgáisi er en ikke alt for ruvende topp i nærheten av løypen til Lavkarittet. Vi var innom denne sære humpen som siste topp på en runde der vi først hadde vært på Lavkaslubbu og Gasskamus Viessogasgáisi med start fra Skibotndalen. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Lulimus Viessogasgáisi 1144 moh»

Gasskamus Viessogasgáisi 1370 moh

Gasskamus Viessogasgáisi er som navnet Gaska tilsier den midterste toppen av de tre Viessogasgaisitoppene. Toppen ligger mellom Davimus Viessogasgaisi og Lulimus Viessogasgaisi i nærheten av løypen til lavkaritten. Vi besøkte Gasskamus sammen med Lavkaslubbu og Lulimus Viessogasgaisi med en kombitur på sykkel og til fots med start fra Skibtndalen. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Gasskamus Viessogasgáisi 1370 moh»

Lávkaslubbu 1032 moh

Lávkaslubbu ligger lett tilgjengelig fra løypa til Lavkarittet over fjellet mellom Skibotndalen og Hatteng. Vi var innom Gasskamus Viessogasgáisi og Lulimus Viessogasgáisi på denne turen på ca 4 mil. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Lávkaslubbu 1032 moh»

Gievdnevahgaisi 1424 moh

Gievdnevahgaisi eller Lakko ligger vis a vis av den mer kjente Barras på andre siden av Parasdalen. Gievdnevahgaisi er en fin fjelltur med god utsikt i lettgått terreng. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Gievdnevahgaisi. Fortsett å lese «Gievdnevahgaisi 1424 moh»

Massiv Ø av innerste Elsnesdalen 1464 moh

Massiv Ø av innerste Elsnesdalen 1464 er den høyeste toppen på det store platået mellom Elsnesdalen og Skibotn. Vi gikk denne toppen sammen med Reppifjellt, Jorbacohkka og en navnløs topp på 1404 moh i en lang dagstur med nydelig utsikt. Her er turbeskrivelsen fra denne langturen. Fortsett å lese «Massiv Ø av innerste Elsnesdalen 1464 moh»

Massiv SSØ av Middagsfjellet 1404 moh

Massiv SSØ av Middagsfjellet 1404 moh må være en særdeles lite besøkt topp i Storfjord kommune. Vi gikk denne toppen sammen med Reppifjellet, Jorbacohkka, og en navnløs topp på 1464 moh. Her er turbeskrivelsen fra denne turen. Fortsett å lese «Massiv SSØ av Middagsfjellet 1404 moh»