Biellogaisa 1510 moh

Biellogaisa er en av Lyngenhalvøyas 1500 metringer, men med sin lange anmarsj er det nok langt fra Lyngenhalvøyas mest besøkte fjell. Biellogaisa er en lang skitur med fantastisk utsikt, så for toppturentusiasten er det en topp som absolutt er verdt et besøk. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Biellogaisa. Fortsett å lese «Biellogaisa 1510 moh»

Vassdalsfjellet 1587 moh

Vassdalsfjellet er den høyeste toppen i både Balsfjord og Storfjord kommune og er på den eksklusive listen over 1500 meterstoppene i Troms. Vassdalsfjellet er en lang tur og har neppe veldig mange besøkende. Her er turbeskrivelsen fra den doble kommunetoppen. Fortsett å lese «Vassdalsfjellet 1587 moh»

Didnojiehkki 1562 moh

Didnojiehkki er/var en av landets 85 topper med primærfaktor over 1000 meter, gpsmålingene av brekuppelen på toppen av Didnojiehkki tyder kanskje på at det når er Mannfjellet som er inne på den eksklusve listen.  Didnojiehkki er en relativt lang tur.  Her er turbeskrivelsen fra turen min til Didnojiehkki. Fortsett å lese «Didnojiehkki 1562 moh»

Vestre Steindalstinden 1511 moh

Vestre Steindalstinden er den høyeste av Steindalstindene og byr på førsteklasses steinur og fin utsikt. Jeg kombinerte toppen med Østre Steindalstinden og Østre Imagaisi i en tur som bar preg av mye løs stein. Her er turbeskrivelsen fra turen min. Fortsett å lese «Vestre Steindalstinden 1511 moh»