Biellogaisa 1510 moh

Biellogaisa er en av Lyngenhalvøyas  27 1500-meterstopper, men med sin drøye anmarsj er det ikke mange som tar turen til Biellogaisa. Turen har en fin ryggtravers med litt enkel tinderangling. Vi kombinerte Biellogaisa med Rieppetinden i en lang dagstur. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Biellogaisa og Rieppetinden. Fortsett å lese «Biellogaisa 1510 moh»

Vassdalsfjellet 1587 moh

Vassdalsfjellet er den høyeste toppen i både Balsfjord og Storfjord kommune og er på den eksklusive listen over 1500 meterstoppene i Troms. Vassdalsfjellet er en lang tur og har neppe veldig mange besøkende. Her er turbeskrivelsen fra den doble kommunetoppen. Fortsett å lese «Vassdalsfjellet 1587 moh»

Didnojiehkki 1562 moh

Didnojiehkki er/var en av landets 85 topper med primærfaktor over 1000 meter, gpsmålingene av brekuppelen på toppen av Didnojiehkki tyder kanskje på at det når er Mannfjellet som er inne på den eksklusve listen.  Didnojiehkki er en relativt lang tur.  Her er turbeskrivelsen fra turen min til Didnojiehkki. Fortsett å lese «Didnojiehkki 1562 moh»

Vestre Steindalstinden 1511 moh

Vestre Steindalstinden er den høyeste av Steindalstindene og byr på førsteklasses steinur og fin utsikt. Jeg kombinerte toppen med Østre Steindalstinden og Østre Imagaisi i en tur som bar preg av mye løs stein. Her er turbeskrivelsen fra turen min. Fortsett å lese «Vestre Steindalstinden 1511 moh»