Stikkord: Bardu

 • Lagocohkka 1010 moh

  Lagocohkka er en av de særeste toppene i fylket og med sin plassering på østsiden av Altevatn kan det umulig være mange som besøker toppen. Vi var innom Lagochokka på vei til Maissavarri. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 • Cearrocohkka 994 moh

  Cearrocohkka er vanskelig å unngå om man tar komboen Lagocohkka og Maissavarri. Derfor avla vi denne rimelig sære toppen et besøk. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 • Cearrocohkka 1127 moh

  Cearrocokka er den mest utilgjengelige toppe i Troms med drøye 50 kilometer  til nærmeste vei. Vi kombinerte Cearrochokka med Stuora Jierta, Stuora Aldas, Jovnnetcohkkat, Jovnet, Sanjavarri og Kufjellet i tillegg til to topper på svensk side. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 • Stuora Jiertta 1146 moh

  Stuora Jiertta ligger på svenskegrensen knappe 20 kiloemeter sør for Innset og umulig ha mange  besøkende. Vi var innom Stuora Jiertta under en lang tur der vi også var innom Cearrocokka, Stuora Aldas, Jovnnetcohkkat, Jovnet, Sanjavarri og Kufjellet i tillegg til to topper på svensk side. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 • Sanjavarri 1210 moh

  Sanjavarri er en gresskledd og utilgjengelig topp på sørsiden av Altevatn. Vi besøkte Sanjavarri i en langtur der vi også var innom Stuora Jierta, Cearrocokka, Stuora Aldas, Jovnnetcohkkat, Jovnet og Kufjellet i tillegg til Salmmecohkat og Rivgoaivi på svensk side. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 • Jovnnetcohkat , nordre topp 1195 moh

  Jovnnetcohkat sin nordre topp er en særdeles utilgjengelig topp på sørsiden av Altevatn og kan umulig trekke til seg mange besøkende. Vi var innom Jovnnetcohkat i en langtur der vi også var innom Stuora Jierta, Cearrocokka, Stuora Aldas, Jovnet, Sanjavarri og Kufjellet. I tillegg var vi innom Salmmecohkat og Rivgoaivi på svensk side. Her er turbeskrivelsen…

 • Stallovarri 1287 moh

  Stallovarri er en lite besøkt topp i Bardu kommune. Toppen er lettest tilgjengelig fra Gaskashytta. Jeg kombinerte toppen med Gaskkasgaisa, Stallovarri nord, Mattagaisi sør og Njuolladas i en lang dagstur. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Gaskkasvarri 1086 moh

  Gasskasvarri ligger like nord for Gaskashytta. Jeg startet en langtur i Bardu med Gaskasvarri før jeg fortsatte videre til Stallovarri, Stallovarri øst, Mattagaisi sør og Njuolladas. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Reavri 1101 moh

  Reavri ligger ved svenskegrensen og er lettest tilgjengelig fra Stordalsstua. Vi besøkte Reavri sammen med Raudberget sine to topper og Istinden i en firemilstur i Bardu. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 • Raudberget, vestre topp 1186 moh

  Raudberget sin vestre topp er en svært sjeldent besøkt topp i Bardu kommune. Vi besøkte den sammen med Raudberget, Istinden og Reavri i en tur på rundt fire mil. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.