Horsnesfjellet, midtre topp 1321 moh

Horsnesfjellets midtre topp er en utseendemessig vanvittig rå topp jeg har siklet på lenge, med en del treff treff på google, men med særdeles lite informasjon om hvordan man kommer seg opp er det tydligvis noen andre som har gjort det samme som meg. Horsnesfjellets punkt 1321 er en bratt og den siste biten består av særdeles løs steinur Horsnesfjellets midtre topp ligger muligens litt over «ti på topp» nivå selv i Storfjord kommune, les: Raigegaisi . Jeg gikk midtre Horsnesfjellet sammen med nordre Horsnesfjellet. Her er turbeskrivelsen fra dette lite besøkte fjellmassivet. Fortsett å lese «Horsnesfjellet, midtre topp 1321 moh»

Horsnesfjellet, nordre topp 1215 moh

Horsnesfjellet sin nordtopp er en svært sjeldent besøkt topp halvannen kilometer i luftlinje fra E6. Toppen byr på førsteklasses utsikt over Storfjorden og mot Lyngsalpene. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Horsnesfjellet.

Fortsett å lese «Horsnesfjellet, nordre topp 1215 moh»

Didnojiehkki 1562 moh

Didnojiehkki er/var en av landets 85 topper med primærfaktor over 1000 meter, gpsmålingene av brekuppelen på toppen av Didnojiehkki tyder kanskje på at det når er Mannfjellet som er inne på den eksklusve listen.  Didnojiehkki er en relativt lang tur.  Her er turbeskrivelsen fra turen min til Didnojiehkki. Fortsett å lese «Didnojiehkki 1562 moh»