Stikkord: Holmbukttinden

 • Jiehkkevarri 1834 moh

  Jiehkkevarri er den høyeste fjelltoppen i Troms og er regnet som en av Norges fineste skiturer. Denne gangen besøkte jeg Jiehkkevarri på sommeren for første gang siden 2008. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 • Jiehkkevarri 1834 moh

  Jiehkkevarri er fylkets høyeste topp, og Jiehkkevarritraversen som vi hadde planlagt er regnet som en av Norges fineste skiturer. Da vi var uheldig med yr sine prestasjoner ble det en tur til Jiehkkevarri via Holmbukttinden og ned Blåisen istedenfor. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 • Jiehkkevarri 1834 moh

  Jihekkevarri er fylkets høyeste topp, og den vanlige ruten går via Holmbukttinden. Tidligere har jeg skrevet turbeskrivelse fra Jiehkkevarritraversen inkludert sørtoppen. Her er turbeskrivelsen fra 17. maiklassikeren; Jiehkkevarri via Holmbukttinden.

 • Jiehkkevarri 1834 moh

  Jiehkkevárri er fylkets høyeste fjell med sine 1834 meter. Turen over Jiehkkevarri regnes som en av Norges fineste skiturer. Det er flere alternativer for å bestige Jiehkkevarri og ruten via Holmbukttinden er den enkleste. Jeg gikk en litt utvidet Jihekkevarritravers som inkluderte sørtoppen. Her er turbeskrivelsen fra traversen min.

 • Holmbukttinden 1666 moh

  Holmbukttinden er en fantastisk skitopp og den enkleste veien til fylkets høyeste fjell; Jihekkevarri. Jeg har tidligere også gått Jiehkkevarritraversen via Holmbukttinden. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Holmbukttinden.

 • Holmbukttinden 1666 moh

  Kartblad: Lavangsdalen Kommune: Tromsø (4) Primærfaktor A: ca 140 meter Primærfaktor B: ca 140 meter Koordinat: 5279  0726 Nærmeste høyere topp: Jiehkkevarri 1834 Laveste punkt før høyere topp: Salen mellom Holmbukttind og Jiehkkevarri, ca 1526 m o.h. Turbeskrivelse Statistikk er laget av Jarle Nilsen