Heargegaisa 1284 moh

Heargegaisa ligger på kommunegrensen mellom Nordreisa og Kåfjord og ble tatt i en lang tur med særdeles mye stein der jeg også besøkte Heargegaisa sørtopp, Balsegaisa og Dolpi. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

Fortsett å lese «Heargegaisa 1284 moh»

Balsegaisa 1240 moh

Balasegaisa er en utilgjengelig topp på kommunegrensen mellom Nordreisa og Kåfjord kommune. Jeg besøkte toppen som nummer tre i den lang tur med mye stein der jeg også var innom de to Heargegaisatoppene og Dolpi. Her er turbeskrivelsen fra turen min. Fortsett å lese «Balsegaisa 1240 moh»

Heargegaisa sørtopp 1270 moh

Heargeaisa sin sørtopp ligger lett tilgjengelig fra Nommedalsbreen som er den største isbreen i Kåfjord kommune. Jeg besøkte toppen i en langtur med mye stein der jeg også var innom Heargegaisa, Balsegaisa og Dolpi. Her er turbeskrivelsen fra turen min. Fortsett å lese «Heargegaisa sørtopp 1270 moh»

Smuolkorassa 1174 moh

Smuolkorassa ligger på vidda mellom Skibotndalen og Kåfjorddalen og kan umulig ha mange besøkende med overlegg. Jeg kombinerte Smuolkorassa med «naboen» Marfevarri som ligger 5 km mot nordøst. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

Fortsett å lese «Smuolkorassa 1174 moh»

Massiv Ø av Gavtavarri 1276 moh

Massiv Øst av Gavtavarri er en navnløs topp i Kåfjord kommune, som neppe har mange besøkende. Vi kombinerte toppen med Gavtavarri med start fra broen over Nomedalselva. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

Fortsett å lese «Massiv Ø av Gavtavarri 1276 moh»