Stikkord: Kråkrøtinden

 • Kråkrøtinden 1187 moh

  Kråkrøtinden er et fint skifjell med førsteklasses utsikt på Andørja. Vi kombinerte Kråkrøtinden med Langlitinden med start fra Fornes. Her er turbeskrivelsen fra turen vår

 • Langlitinden 1276 moh

  Langlitinden er den høyeste toppen på ei øy i Skandinavia og byr på både fantastisk skikjøring og utsikt. Vi kombinerte Langlitinden med naboen Kråkrøtinden som nesten har like god utsikt. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 • Kråkrøtinden 1187 moh

  Kråkrøtinden er naboen til Langlitinden. Kråkråtinden er lettest å bestige fra Kråkrø, mens vi gikk den sammen med Langlitinden i en rute som ikke er veldig anbefalt. Turen kombinert med Langlitinden er på ca 12 kilometer og 1700 høydemeter.  Her er turbeskrivelsen fra turen til Kråkrøtinden og Langlitinden.

 • Langlitinden 1276 moh

  Langlitinden er den høyeste toppen på Andørja og Skandinavias høyeste topp på en øy. Fra toppen skal man vistnok se til 25 forskjellige kommuner. Vi var også innom Kråkrøtinden 1187 moh på samme turen. Her er turbeskrivelsen fra turen til Ibestad sin kommunetopp og Kråkrøtinden.

 • Kråkrøtinden 1187 moh

  Kartblad: Andørja Kommune: Ibestad (3) Primærfaktor A: 100 meter Primærfaktor B: ca 100 meter Koordinat:9659  4093 Nærmeste høyere topp: Langlitinden 1276 moh Laveste punkt før høyere topp: Skardet mellom Kråkrøtinden og Langlitinden, 1087 m o.h. Turbeskrivelse Statistikk er laget av Jarle Nilsen