• Utrolig at vi var på samme tur på samme dag! Men vi kjørte ned Fugledalsbreen. Jeg oppdaget ski spørene dine inn i denne gryten da du gikk over skaren til Fornesbreen. Du var noen timer før oss. For en tur, og utrolig vær forhold. Jeg setter inn kort beskrivelse av turen på engelsk på summitpost, og skal sette inn linken til dine webside fordi du er mye flinkere med bilder og kart en jeg!
    God tur!

    Darin.

  • Utrolig at vi var på samme tur på samme dag! Men vi kjørte ned Fugledalsbreen. Jeg oppdaget ski spørene dine inn i denne gryten da du gikk over skaren til Fornesbreen. Du var noen timer før oss. For en tur, og utrolig vær forhold. Jeg setter inn kort beskrivelse av turen på engelsk på summitpost, og skal sette inn linken til dine webside fordi du er mye flinkere med bilder og kart en jeg!
    God tur!

    Darin.