Orta er naboen den anonyme naboen til den mer populære Mårfjellet(Store Mårtinden). Jeg gikk Mårfjellet og Orta i en slags kort dobbeltopptur. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 

Bilder og turbeskrivelse

mar2

Første besøk: 17 Juni 2010

Tidsforbruk: 4 t 45 min


Kommentarer

2 kommentarer til “Orta 1044 moh”

  1. Hei

    Det går også an å ta Mårfjell fra sørsiden. Sørsiden av Mårfjellet er bratt og fin, og kan gi kjempeflott skikjøring hvis forholdene er der. Hvis man starter fra denne siden, så kan man kjøre inn i Blåtind skytefelt, der kommer man seg helt opp til skoggrensen og slipper dermed masse «unødvendig» gåing (gitt at det er skikjøring man er ute etter da..).

    – Vegard

  2. Hei

    Det går også an å ta Mårfjell fra sørsiden. Sørsiden av Mårfjellet er bratt og fin, og kan gi kjempeflott skikjøring hvis forholdene er der. Hvis man starter fra denne siden, så kan man kjøre inn i Blåtind skytefelt, der kommer man seg helt opp til skoggrensen og slipper dermed masse «unødvendig» gåing (gitt at det er skikjøring man er ute etter da..).

    – Vegard

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *