Stikkord: Vestvågøy

 • Saupstadtinden 558 moh

  Saupstadtinden er en kort og effektiv fjelltur ved den svært populære Unstadstranda i Lofoten. Saupstadtinden har god sti og førsteklasses utsikt. Jeg kombinerte Saupstadtinden med naboen Lille Skrådalstinden. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Holandsmelen 434 moh

  Holandsmelen er en svært enkel fjelltur med enorm utsikt på Vestvågøya i Lofoten. Holandsmelen har god sti og flere ruter til topps. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Holandsmelen.

 • Justadtinden 738 moh

  Justadtinden er en veldig populær tur på Vestvågøya. Justadtinden har god sti i det som er en litt utradisjonell fjelltur  i Lofoten med «en lang» rygg, der man kan nyte utsikten mens man nærmer seg toppen. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Justadtinden.

 • Himmeltinden 931 (962) moh

  Himmeltinden eller Himmeltindan er den høyeste toppen på Vestvågøy i Lofoten og byr på både god sti og førsteklasses utsikt. På det høyeste punktet er det et radaranlegg og de fleste stopper på fortoppen på 931 moh. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Himmeltinden.

 • Mannen 400 moh

  Mannen er en av de mest populære toppene i Lofoten og med mindre du har levd under en stein uten Instagram har du garantert sett bilder av Hauklandstranda fra toppen av Mannen. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Mannen.

 • Skottinden 671 moh

  Skottinden er en veldig fin fjelltur på Vestvågøya i Lofoten. Turen har veldig god sti og enorm utsikt. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Skottinden.