Store Koppangstinden 1224 moh

Store Koppangstinden er en fin skitopp mellom Koppangsbreen og Strupbreen. Store Koppangstinden er ikke teknisk vanskelig, men topphenget er veldig bratt. Toppen har fantastisk utsikt mot de kvasse tindene på den nordlige delen av Lyngenhalvøya og mot de populære skitoppene rundt Kåfjorden. Toppen har også hatt besøk avAksel Lund Svindal som har spilt inn skifilm i området. Her er turbeskrivelsen fra turen til Store Koppangstinden Fortsett å lese «Store Koppangstinden 1224 moh»

Østre Lenangstinden 1575 moh

Østre Lenangstinden naboen til Store Lenangstinden og ser rå ut fra Strupbreen. Østre Lenangstinden har en bratt og sørvendt toppflanke som skaper litt trøbbel for bestigninger på dagtid. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Østre Lenangstinden. Fortsett å lese «Østre Lenangstinden 1575 moh»

Tafeltinden 1395 moh

Tafeltinden er et veldig populært turmål i et av de fineste områdene i Lyngsalpene. Det skal dog sies at populariteten skyldes beliggenheten og omgivelsen og ikke skikjøringen. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Tafeltinden

Fortsett å lese «Tafeltinden 1395 moh»