Stikkord: Ti på topp

 • Storkollen 545 moh

  Storkollen ligger innerst i Ramfjorden og har vært med på Ti på topp i Tromsø de siste årene. Turen til Storkollen går etter merket sti og byr på fin utsikt. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Storkollen.

 • Finnheimfjellet 1148 moh

  Finnheimfjellet har vært med på ti på topp i Tromsø de siste årene og byr på fin utsikt mot Lyngsalpan og en tur uten alt for mye stein. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Finnheimfjellet.

 • Gråtinden 586 moh

  Gråtinden på Ringvassøya er en fin og ukomplisert fjelltur med bra utsikt. Gråtinden har vært med på ti på topp i Tromsø og har sti og merket rute. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 • Karltinden 1206 moh

  Karltinden er en av de bedre utsiktstoppene på Tromsø fastland og har merket rute til toppen. Karltinden er med i 2019-utgaven av Ti på topp i Tromsø. Jeg var også innom Musnestinden på turen. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Bentsjordtinden 1168 moh

  Bentsjordtinden er den høyeste toppen på Malangshalvøya og har merket rute til topps. Legenden og førstegangsbestiger Petter Zapffe (1925) mente at Bentsjordtinden var den toppen han hadde besøkt som hadde videst utsyn. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 • Lavangstinden 764 moh

  Lavangstinden er en fin utsiktstopp i sørenden av Lavangsdalen. Toppen har vært med på Balsfjords ti på topp og har merket rute. Turen er tilnærmet steinfri. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Lavangstinden.

 • Stortinden 630 moh

  Stortinden var med i Ti på topp sin 2016 utgave i Tromsø kommune. Toppen er også den normale avslutningen på den fantastiske Vengsøytraversen som starter med Vengsøytinden i vest før den fortsetter over Horntinden og Kvantotinden. Stortinden byr på rå utsikt og har god sti. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Blåruttinden 806 moh

  Blåruttinden ligger på kommuegrensen mellom Balsfjord og Tromsø og har vært med på ti på topp i Tromsø de siste årene. Blåruttinden har merket rute. Jeg var også innom de tre Trollholtindene på turen min. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Adjit 1320 (1262) moh

  Adjit sin postkassetropp på 1262 moh har vært med i Storfjord kommune sin ti på topp de senere årene og har fantastisk utsikt mot Lyngsalpene. Jeg tokturen videre til punkt 1320, den siste etappen er luftig. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Perstinden 917 moh

  Perstinden er en fin tur for deg som ikke liker det så bratt, eller på en dag med rasfare. En slags Balsfjordutgave av Fagerfjellet. Perstinden har også fin utsikt over Balsfjorden og en del fine Tamokfjell og den sørlige delen av Lyngsalpene. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Perstinden.