Polvartinden 1275 moh

Polvartinden er en relativt krevende topp i Signaldalen. Polvartinden ble som naboen Otertinden førstegangsbesteget i 1920. Sommeren 2008 gikk det et stort steinskred som  stoppet «noen få meter» fra de to gårdene under fjellet. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Polvartinden.

Fortsett å lese «Polvartinden 1275 moh»

Otertinden 1354 moh

Otertinden i Signaldalen er en av de mest kjente fjellene i fylket og ble førstegangbesteget av tyskerene Kurd Endell og Wilhelm Martin sommeren 1911. Med sine to ruvende tvillingtårn er Otertinden et imponerende syn, spesielt fra Signaldalen. Toppen er krevende og man bør treffe med ruten om man skal komme seg til topps på et normalt vis. Her er turbeskrivelsen fra turen til Otertinden.

Fortsett å lese «Otertinden 1354 moh»

Horsnesfjellet, nordre topp 1215 moh

Horsnesfjellet sin nordtopp er en svært sjeldent besøkt topp halvannen kilometer i luftlinje fra E6. Toppen byr på førsteklasses utsikt over Storfjorden og mot Lyngsalpene. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Horsnesfjellet.

Fortsett å lese «Horsnesfjellet, nordre topp 1215 moh»

Massiv Ø av Trollvatnet 1060 moh

Massiv Ø av Trollvatnet 1060 er en svært sjeldent besøkt topp litt nordøst for Finnheimfjellet. På kartet har toppen to punkt på 1060 og vi måtte derfor besøke begge for å være sikker på at vi var på det høyeste punktet. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til denne ukjente toppen på Tromsø Fastland.

Fortsett å lese «Massiv Ø av Trollvatnet 1060 moh»