Stikkord: Breivikeidet

 • Finnheimfjellet 1148 moh

  Finnheimfjellet har vært med på ti på topp i Tromsø de siste årene og byr på fin utsikt mot Lyngsalpan og en tur uten alt for mye stein. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Finnheimfjellet.

 • Langlitinden 961 moh

  Langlitinden er en relativt sjeldent besøkt topp på Tromsø fastland og har sti gjennom skogen og fin utsikt. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Langlitinden.

 • Lavangstinden 1215 moh

  Lavangstinden er et populært skifjell tidlig på sesongen på Tromsø fastland. Lavangstinden har en bred nordøstvendt renne, der det neppe er mange soltimer i løpet av året. Her holder snøen seg oftest ned til 5-600 moh gjennom sommeren og gir et godt grunnlag for ski ved sesongens første snøfall. Her er turbeskrivelsen fra turen vår…

 • Skarlitinden 857 moh

  Skarlitinden er en fin utsiktstopp på Breivikeidet. Med en noe lang anmarsj er det neppe veldig mange som har Skarlitinden som foretrukket destinasjon på topptur. Vi kombinerte Skarlitinden med Storfjellet. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 • Karltinden 1206 moh

  Karltinden er en av de bedre utsiktstoppene på Tromsø fastland og har merket rute til toppen. Karltinden er med i 2019-utgaven av Ti på topp i Tromsø. Jeg var også innom Musnestinden på turen. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Langdalstinden 928 moh

  Langdalstinden er et av mange fine skifjell på Breivikeidet. Langdalstinden er tilnærmet uten anmarsj og byr på flere alternativer for nedkjøringen. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 • Rundfjellet 785 moh

  Rundfjellet er fortoppen til Sautinden/Stortinden og en rask tur på Tromsø fastland. Rundfjellet er en rask og fin skitopp, drøye 20 minutters kjøretur fra Tromsø sentrum. Toppen er litt brattere enn naboen Fagerfjellet, men det er mulig å holde seg under 30 grader hele veien til toppen. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Rundfjellet.

 • Gabrielfjellet 1213 moh

  Gabrielfjellet er et populært og flott skifjell en halvtimes kjøretur fra Tromsø. Gabrielfjellet byr på både fin skikjøring og utsikt. Turen er veldig godt egnet som ettermiddagstur sent på sesongen. Her er turbeskrivelsen fra Gabrielfjellet.

 • Hamperokken 1404 moh

  Hamperokken er den høyeste toppen, og en av de fineste turene på Tromsø fastland. Toppen ser nærmest ubestigelig ut og ble førstegangsbesteget i 1896 av Caspari og Thinn. Hamperokken er med i Tromsø Skyrace som starter på fjellheisen og går via Bønntuva, Tromsdalstinden, opp Hamperokken og tilbake over Tromsdalstinden igjen. Her er turbeskrivelsen fra turen min…

 • Tepphaugdaltinden 1251 moh

  Tepphaugdaltinden er en av mange fine og lite besøkte fjell på Tromsø fastland. Tepphaugdaltinden byr på førsteklasses utsikt mot nabofjellene og de høyeste fjellene i Lyngsalpene. Vi Kombinerte toppen med to navnløse fjell i området i en tur med en del klyving og mye stein. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.