Stikkord: Kvalvikdalen

 • Oksen 610 moh

  Oksen har merket sti og er en enkel fjelltur med førsteklasses utsikt i Lyngsalpan. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Oksen.

 • Bredalsfjellet 1538 moh

  Bredalsfjellet er en av de ukjente gigantene på Lyngenhalvøya, og er en lang tur på nesten 3 mil. Bredalsfjellet har en fantastisk utsikt og 700 høydemeter med bratt skikjøring som gjør at den lange anmarsjen er verdt tiden ma bruker. Bredalsfjellet er også på listen over de 27 toppene over 1500 moh på Lyngenhalvøya. Her…

 • Kvalvikdalsfjellet 1358 moh

  Kvalvikdalsfjellet er et fint skifjell med litt anmarsj i fantastiske omgivelser. Toppen har både fin skikjøring og noen alpine utfordringer langs ryggen, utsikten fra toppen er også upåklagelig. Her er turbeskrivelsen fra turen til Kvalvikdalsfjellet.

 • Kvalvikdalstinden 1296 moh

  Kvalvikdalstinden er en fin skitopp som krever litt lett klatring etter en luftig egg om du vil på det høyeste punktet. Kvalvikdalstinden har ca 7 kilometer slak anmarsj før man starter på en skibakke på nesten 700 høydemeter i relativt bratt terreng. Kvalvikdalstinden er langt ifra Lyngens mest besøkte topp. Her er turbeskrivelsen fra Kvalvikdalstinden.

 • Rundfjellet 1413 moh

  Rundfjellet er ikke det mest eksotiske turmålet i Lyngsalpene, men er en fantastisk skitur med utsikt mot mange kjente og mindre kjente Lyngentopper. Rundfjellet fra Kvalvikdalen er en litt lang topptur med like i underkant av 9 kilometer gange til toppen. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Rundfjellet.